Защо да използваме Гемотерапия?

Защо да използваме Гемотерапия?
29 март 2021

Повечето от нас се борят с понижен имунитет, което се отразява в широкия спектър от хронични симптоми, наблюдавани от деца и възрастни. Основната причина за компрометираната имунна функция е в невъзможността тялото да се освободи (изчисти) оптимално от отпадъците, получени от консумацията на храна и метаболитното действие. Когато отпадъците не могат да бъдат елиминирани, то тогава се поставя ненужно напрежение върху бъбреците и ако този процес продължи достатъчно дълго, той преминава и обхваща черния дроб, лимфната и кръвоносната системи и в крайна сметка всички органи на имунната система. В това състояние на лошо изчистване на организма рН на тялото вече не може да остане неутрално и се развиват състояния на ацидоза (подкиселяване на тъканите). Производството на здрави клетки не може да настъпи в състояние на ацидоза и дегенерацията намалява работата на всеки орган или жлези в засегнатите области.

Това нежно, но мощно средство може да се използва както при новородени, така и при възрастни пациенти. То осигурява незабавна подкрепа за остри заболявания и инфекции, като оставя засегнатите органи чисти и обогатени в края на лечението и подпомага имунната система при разрешаване на хронични симптоми.

За да възстановите имунната система Екстрактите на гемотерапията също се нуждаят от Вашата подкрепа и активно, осъзнато участие чрез здравословен начин на живот, подсилен с растителна диета, ежедневно движение и възстановителен сън.