КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

КАКВА  Е РАЗЛИКАТА?
30 март 2021

1) Гемотерапия и Хомеопатия

Хомеопатията е терапия, която влияе върху виталните (жизнените) сили на човек, като целта е да ги съхрании да даде тласък на патогените да напуснат тялото.

Гемотерапията е дренажна  терапия, усвоява се на ниво „кръвни клетки“ и влияе директно върху органите и системите, като ги подхранва и изчиства от токсините.

2) Гемотерапия и Хранителни добавки

Хранителните добавки само допълват липсите на нашия организъм. С времето те или се натрупват в излишък или спират да действат.

Гемотерапията подтиква жлезите и органите да се саморегулират, самохармонизират и да произвеждат необходимите вещества сами, по естествен път и когато е необходимо.

3) Гемотерапия и Билкови екстракти (тинктури)

Билковите екстракти имат по-ниско ниво на въздействие върху организма, тъй като са направени от възрастните части на растенията

Гемотерапията използва потенциала на младите растителни части – пъпки, издънки, семена, върховете на корени, растителен сок. В тези части от растенията се намират меристемните (стволови) клетки, в които е събрана най-голямата мощ на растението и неговия същински лечебен потенциал.

 

 

Гемотерапията  е модерен  холистичен подход за подобряване на човешкото здраве и благосъстояние. Нейната философия съчетава модерното мислене и идеята за цялостно въздействие върху организма, а не фокусирането върхо един определен проблем.  Органите ни са проектирани да се самопочистват и самодетоксикират. Проблемите, пред които се изправяме са стресът,  напрежението и токсините на модерния начин на живот, а тялото ни отговаря ня тях със симптоми – акне, обриви, косопад, болки и др.