Гемоекстракт „Глог“

30,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Хармонизира работата на централната нервна система и автономната нервна система и всички симптоми, свързани със сърцето- задух, усещане за гняв, нервно дишане, екстрасистоли, мъждене и др. Хармонизира сърцето и кръвоносните съдове; При безпокойство, безсъние и стрес; Нормализира кръвното налягане и сърдечния ритъм; Действа благоприятно при болки в сърдечната област от емоционален характер; Сърцебиене и нервност от въздействието на щитовидната жлеза; Възбуда или безпокойство в сърдечната област; Безпокойство и страхове.

Количество: 50ml.

Доставка

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град. Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка. Цените за доставка са според ценовата листа на Speedy: https://www.speedy.bg/bg/standard-24-hours

*Поръчки извършени в петък или на национален празник се обработват възможно най-бързо или в първия работен ден след почивния ден!

Подобни продукти