Гемоекстракт „Гигантска секвоя“

30,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Подкрепя цялостното усещане за стабилност в периоди на стрес; Действа благоприятно при възпаление на простатата; Маточни сраствания (фибрози); Регулира производството на естроген/тестостерон; Подкрепа за либидото за мъже и жени; Действа благоприятно при слабост и депресия при възрастни, менопауза, андропауза; Намалява остри възпаления на Опорно двигателния апарат; Изтощителни физически или психически състояния.

Количество: 50ml.

Доставка

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град. Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка. Цените за доставка са според ценовата листа на Speedy: https://www.speedy.bg/bg/standard-24-hours

*Поръчки извършени в петък или на национален празник се обработват възможно най-бързо или в първия работен ден след почивния ден!

Подобни продукти