Гемоекстракт „Черна калина“

30,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Действа благоприятно при бронхиални спазми и алергични реакции, свързани с дихателната система; Храмонизира съкращаването и отпускането на гладката дихателна  мускулатура; Действа благоприятно при усещане за недостиг на въздух.; Подобрява слуха.; Леко балансиращо действие върху щитовидната жлеза.; Първи и най-добър избор при бронхиални белодробни спазми, асматична кашлица, излагане на токсини във въздуха; Хронично ранно събуждане (3-5 сутринта); Действа благоприятно при краен стадий на екзема.

Количество: 50ml.

Доставка

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град. Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка. Цените за доставка са според ценовата листа на Speedy: https://www.speedy.bg/bg/standard-24-hours

*Поръчки извършени в петък или на национален празник се обработват възможно най-бързо или в първия работен ден след почивния ден!

Подобни продукти