Гемоекстракт „Бадем “

30,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Действа благоприятно при високи нива на холестерол в кръвта; При фобии и обсесивни симптоми.; Високо кръвно и холестерол (предпазва стените на съдовете); Подобрява притока на кислород в мозъка; подобрява паметта, фокуса, креативността; Увеличава абсорбцията на мастните киселини от мозъка.; Подобрява транспорта на нервните сигнали.; Действа благоприятно при понижена функция на щитовидната жлеза.; Има антиоксидантни свойства.

Количество: 50ml.

Доставка

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град. Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка. Цените за доставка са според ценовата листа на Speedy: https://www.speedy.bg/bg/standard-24-hours

*Поръчки извършени в петък или на национален празник се обработват възможно най-бързо или в първия работен ден след почивния ден!

Подобни продукти