Консултация

40,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Консултация с гемотерапевт.

Как протича консултацията при гемотерапевт?

Провеждат се общо три-четири срещи, като в зависимост от конкретния случай и човек може и да са повече. Първата среща е опознавателна, в нея става ясно защо Вие сте отишли при вашия терапевт, обяснявате какви са вашите оплаквания, притеснения, нужди и очаквания. Попълва се въпросник (check list), който съдържа важна за терапевта информация, посредством която той да се ориентира за вашето здравословно сътояние, фамилна обремененост, навици и други. След внимателен анализ на информацията по време на разговора и от въпросника се подбира първият гемоекстракт, с който ще започне вашият терапевтичен протокол, дават се подробни указания кога, колко и как да се приема гемоекстрактът. На тази първа среща се обръща най-голямо внимание на вашата нервна система и какви сигнали предимно предава тя на организма ви. Затова и първият гемоекстракт, с който се започва има въздействие предимно върху нервната система. За повечето от екстрактите е необходимо време, за да проявят своя ефект. В зависимост от това се определя и след колко време ще бъде втората консултация.

По време на втората консултация се обръща внимание на това какви промени сте усетили във вашето тяло (физически, психически, емоционални и др.) Промени винаги има, необходимо е да сте внимателни, да обръщате повече внимание на себе си и на това как реагира вашето тяло. Би било подходящо да си водите дневник, в който да записвате всички нови, странни или любопитни новости, които изпитвате в този първи етап от терапията. Въз основа на тази информация първоначалният екстракт може да се допълни с друг (най-често), приемът му да се премести по друго време през деня, да се направи кратка пауза или да бъде премахнат изцяло от терапевтичния протокол. Втората консултация е и своеобразно преминаване на второто ниво в процеса на терапията. Тук се обръща внимание на това как вашият организъм елиминира натрупаните от храненето и метаболизма непотребни продукти. Тоест обръща се внимание на отделителната система (ходенето по малка и голяма нужда, а при жените и месечният цикъл).

Третата консултация обръща внимание и грижа на надбъбречните жлези, като основен регулатор на стреса в тялото.

Имайте предвид, че Гемотерапията цели холистично повлияване на вашето здравословно състояние. Тя не е панацея, не е и магия. За да има ефект е необходимо време на организма да свикне с новите стимули в организма, които създават гемоекстрактите, необходимо е и вашето активно участие в процеса и желание да си помогнете. Може да се наложат някои промени в начина ви на хранене, в начина ви на живот като цяло. Трябва да бъдете подготвени за тези неща, за да има максимален ефект от терапията и вашата вътрешна нагласа да е заредена с търпение. Колкото повече сте чакали вашето оплакване, дискомфорт или болест да живее във вашето тяло, толкова по-бавно ще се проявят знаците на промяната. Хубавото е, че гемотерапията може да бъде използвана и като метод на превенция, а не само на лечение.Този вид терапия има приложение и при проблеми с плодовитостта и забременяването. Подходяща е употребата и дори при новородени и деца. Приложението на гемотерапията при бебета и деца цели основно изграждането на здрава имунна система, което намалява риска от хронични заболявания в бъдеще, а това е един от най-големите подаръци, които може да осигури един родител на детето си – здраве! По време на гемотерапията не е необходимо да спирате лекарствата, които сте премали преди да започнете приема на екстрактите. Намаляването или спирането на лекарствените препарати става само след разговор и консултация с вашия лекуващ лекар. В много от случаите благодарение на гемоекстрактите се прекратява приемът на много тежки лекарства като антибиотици, хормонални терапии, лекарства с въздействие върху психиката и др.

Всички допълнителни въпроси можете да отправите към вашия гемотерапевт.

Цената за трите консултации се заплаща при първото посещение, за да сте сигурни Вие, че ще преминете през цялата терапия и ще извлечете максимума от нея и за да може терапевтът да ви наблюдава достатъчно дълго време и да има възможност за адекватна преценка и реакция.

Доставка

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и се осъществява до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град. Заплащането за поръчаната стока се осъществява чрез „наложен платеж” – при доставка се заплаща в брой на куриера сумата за поръчаната стока и цената за нейната доставка. Цените за доставка са според ценовата листа на Speedy: https://www.speedy.bg/bg/standard-24-hours

*Поръчки извършени в петък или на национален празник се обработват възможно най-бързо или в първия работен ден след почивния ден!

Подобни продукти